Fotografie Meinema / Foto Meinema

In het menu kunt u de verschillende onderdelen en informatie vinden.

Voor fotografie opdrachten kunt u op afspraak bij mij terrecht.

Voor fotografie benodigheden, modelbouw, audio, optiek etc. Kan ik u verwijzen naar mijn webshop met meer dan 15000 produkten online.

Webshop Foto Meinema-----------------------------------------------------Paarden wedstrijden

Evenementen

Heeft u vragen dan kunt u mij bereiken via de gegevens op de contact pagina staan.

Fotografie Meinema is een dynamisch eenmansbedrijf in Dokkum dat zich richt op verschillende categoriŽn / vormen van fotografie, zoals portretfotografie, modefotografie, modellenfotografie, familie foto's, groeps foto's, bedrijfsfotografie en produktfotografie, journalistiek, sportfotografie, evenementen fotografie, sportevenementen, paardensport fotografie, paardenfotografie, bruiloftreportages, Publicaties en alle soorten fotoopdrachten.

Door mijn persoonlijke aanpak en mijn ervaring zorg ik ervoor dat de momenten op een goede / leuke wijze worden vastgelegd. De wensen van de klant staan centraal bij Fotografie Meinema. Ongeacht of de opdrachtgever een particulier of een onderneming is, ťťn ding hebben ze toch gemeen. Ze willen allen eigentijdse, goede foto's tegen een reŽle prijs.

Fotografie Meinema denkt met de klant mee en samen zoeken we naar een passende oplossing.

U ziet dat ik veelzijdig ben in fotografie. Kwaliteit en tevredenheid staan hoog bij mij in het vaandel en dat met een concurrerende prijs.

Gebruikmakend van de eigen studio, op locatie en/of bij u thuis. Het is allemaal mogelijk.

U kunt uw keuze maken in het menu voor meer informatie.

In de Portfolio vindt u een selectie van mijn foto's.

Onder publicaties vindt u onder andere waar al een aantal van mijn gemaakte foto's voor gebruikt zijn, en speciale opdrachten die ik uitgevoerd heb voor bedrijven en instellingen.

Duurzaam en milieubewust. Dat zijn ook een paar kenmerken waar Fotografie Meinema mee bezig is. Zoals het gebruik van oplaadbare batterijen, spaarlampen voor kantoor en studio. Het recyclen van papier en inktcartridges. Hergebruik van verpakkingsmateriaal. Gebruik van email en energiezuinige apparaten.

Milieubewust bezig zijn is belangrijk voor iedereen. Ook u kunt bewust met de natuur omgaan en energie zuinige apparaten gebruiken en aan recyclen doen.

 

Klanten Ervaringen/Beoordelingen

Klantervaring Button    Reviewspot Button   

Facebook Fotografie Meinema   Twitter Fotografie Meinema    Facebook Anne Meinema   LinkedIn Button    Xing Button    Google+ Button    Webshop Button   Email Button    Gastenboek    Aanbieding Blog

Valid HTML 4.01 Transitional                 Valide CSS!

        

Fotografie Meinema steunt :

Burgernet    Amber Alert    NL Alert